čtvrtek 29. srpna 2013

Vyjde v září 2013 - BB/art, Egmont, Fortuna Libri

Vyjde v září 2013
nakladatelství BB/art, Egmont, Fortuna Libri

Název - Já, monstrum (Nejsem sériový vrah #2)
Autor - Dan Wells
Vyjde - 4. září

I démoni mají přátele. A ti se teď přicházejí Johnu Wayneovi Cleaverovi pomstít za smrt jednoho z nich.
Zabil jsem démona. Nevím, jestli to byl opravdový démon, jsem si však jistý, že šlo o netvora, který měl ostré tesáky, drápy a podobně, a že vzal život spoustě lidí. A tak jsem ho zabil. Myslím, že jsem udělal správnou věc. Aspoň už nikdo další neumřel. Ale ne na dlouho…
V knize Nejsem sériový vrah John Wayne Cleaver zachránil své město před zabijákem daleko hrozivějším, než jsou sérioví vrazi, kterými je přímo posedlý.
Ukáže se však, že sotva jeden démon zmizel, v Claytonu jej vystřídal druhý. Zanedlouho se objeví další oběti, jež může John balzamovat v márnici, a nová záhada, která čeká na vyřešení. Jenže John okusil smrt a temná stránka jeho osobnosti, kterou používal jako zbraň – a nazývá ji Monstrum –, ho teď může ovládnout.
V Claytonu nikdo nebude v bezpečí, dokud John nepřemůže dva děsivé protivníky: neznámého démona, kterého musí zastavit, a svého vnitřního démona, před nímž nikdy neuteče.

_________________________________________________________________________________

Autor - Sophie Kinsella
Vyjde - 11. září

Je léto, sobotní dopoledne, nádherné slunečné počasí a čtyři dvojice přátel se sejdou k tenisovému turnaji.
Seznamte se s hostiteli: selfmademan Patrick a jeho suverénní až impertinentní a krásná manželka Caroline, kteří se chtějí pochlubit svým novým venkovským sídlem.
Seznamte se s hosty: Stephen a Annie, sousedé z předchozího bydliště, kteří mají v současné době poněkud hluboko do kapsy, Charles, kterého jeho nová zazobaná manželka Cressida povytáhla na společenském žebříčku o několik příček výš, a Don a Valerie, otec s dcerou, kteří jsou místy až nelítostně soutěživí.
A nečekaně do dramatu vstoupí další postava – Charlesova bývalá žena, kterou kvůli Cressidě opustil.
První míček, který přeletí nad sítí, zahájí dva dny prosycené lahodným Pimm’s, výbuchy vzteku, flirtováním, záludnostmi a šokujícími odhaleními. Brzy se ukáže, že tento víkend se tenisu týká jen pramálo.

_________________________________________________________________________________

Název - Umět milovat
Autor - Katie Cotugno
Vyjde - 17. září

Román Umět milovat je strhujícím debutem o dvou mladých lidech, kteří se do sebe zamilují… a to hned dvakrát.
Předtím: Reena Monterová miluje Sawyera LeGrandea, on si jí však nevšímá… to se však jednoho dne nečekaně změní a ti dva propadnou lásce, jež je značně komplikovaná, složitá. Nato však Sawyer beze slova zmizí a zničená Reena zůstane sama – a navíc těhotná.
Potom: Sawyer zůstal jen vzpomínkou a Reenin život se točí kolem její nové lásky – dcerky Hanny. Vtom se však Sawyer znovu objeví, ale Reena s ním už nechce mít nic společného. Lhala by ovšem, kdyby tvrdila, že v ní jeho návrat nic nerozdmýchal.
Dokáže se Reena po tom všem, k čemu došlo, do Sawyera LeGrandea znovu zamilovat?

_________________________________________________________________________________

Autor - John Grisham
Vyjde - 26. září

Právník školou povinný znovu v akci - Pomsta milionáře na útěku - Rozjetápolicejní mašinérie - Kdo a co stojí zaprotřelou konspirací, které čelí Theodore Boone
Na Theodora Boonea se valí velké problémy. Zatímco celý Strattenburg dychtivě očekává nový proces s Petem Duffym podezřelým z vraždy, vyvstanou potíže pro jejich právníka školou povinného. Ve městě došlo k loupeži a obviněný je Theo. Jeho reputace je v sázce, důkazy proti němu se hromadí a ještě ke všemu na něj číhají nebezpečné hrozby. Theo se proto rozhodne udělat vše, co je nutné, aby prokázal svou nevinu – i kdyby to znamenalo porušení několika pravidel.

_________________________________________________________________________________

Autor - Marissa Meyer
Vyjde - v září

Osmnáctiletá Scarlet Benoitová je přesvědčena, že se o sebe dokáže postarat sama. Nepotřebuje a ani nechce si nikoho pustit do života. Výjimkou je její babička Michelle, žena, která Scarlet naučila všechno, co umí: pilotovat raketu, oškubat kachnu, ignorovat názor většiny a udělat si svůj. Celých jedenáct let byla babička pro Scarlet jediným blízkým člověkem na světě.
Až do dne, kdy babičku unese jakýsi tajemný gang a Scarletin život se navždy změní. Jediný, kdo o tomto gangu něco ví, je Vlk, pouliční rváč, kterého Scarlet zná jen zběžně. Scarlet se nerada svěřuje cizím lidem, zvláště pokud jde o muže, ze kterých čpí potíže na sto honů. Jenže Vlkovu pomoc potřebuje, pokud chce najít únosce své babičky. A to ještě netuší, jakou roli hrála před lety její babička při záchraně princezny Selene, nebo kdo Vlk vlastně je a jaké jsou jeho skryté úmysly…

5 komentářů:

  1. Scarlet má nádhernú obálku. Naozaj nechápem, prečo dali na prvý diel obálku inú :D

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíc se těším na Scarlet :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jůů Scarlet! Hrozně se těším až si to přečtu ♥ :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! Jsem ráda za každou radu nebo názor. :)