pátek 17. ledna 2014

Moje knižní přírůstky (5)

Recenzní výtisky


Webu databazeknih.cz moc děkuji za poskytnutí recenzních výtisků. Na fotce můžete vidět Poslední dopis od tvé lásky. Knihu jsem ještě nečetla, ale moc se na ni těším. Ta obálka je naprosto kouzelná! Druhou knihou je Jsem zlomená, což je pokračování knihy Jsem roztříštěná. Tahle série je dokonalá a všem ji doporučuji! Třetí knihou na této fotce je Hledání Aljašky. Na knihu jsem velmi zvědavá, vypadá moc dobře.



Ještě tu mám další dva recenzní výtisky od webu databazeknih.cz a těmi jsou:
Zápisník jedné lásky a Kleopatra.



Za další recenzní výtisky děkuji Knižnímu klubuEgmontu a webu knihcentrum.cz. Dystopii Počátek jsem už přečetla (recenze zde), knihu Zabijáci právě čtu a na Zmizelou se teprve chystám.

Knihy, které jsem dostala


Tyhle dvě modré krásky jsem dostala k Vánocům. Na Indigové kouzlo, což je třetí díl Pokrevních pout, se moc těším. Slyšela jsem spíš samé negativní ohlasy, ale i přesto doufám, že se mi kniha bude líbit. Vždyť tam je Adrian! Hvězdy nám nepřály jsem si přála už dlouho a konečně je mám. Nevím, kdy se ke knize dostanu, ale chci ji přečíst do té doby, než bude premiéra filmu (to je mimochodem 6.6. - haha, na moje narozeniny!).



K Vánocům jsem dostala ještě diář na rok 2014. Je z Albi. Sama jsem si ho vybírala. :)

Koupené knihy


Slev na webu bux.cz jsem musela využít a tak jsem si koupila dva první díly série Básník v báglu od české spisovatelky Ivony Březinové. Tuhle sérii mám moc ráda, četla jsem šest dílů ze sedmi.

Vyhrané knihy


Knihu Znám tvé tajemství jsem vyhrála už před celkem dlouhou dobou, ale došla mi až teď. Moc děkuji blogerce Hráblík!

Všechny knihy pohromadě:

19 komentářů:

  1. Niektoré knihy naozaj závidím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda, ty knihy od databazeknih zavidim, super kousky:)

    OdpovědětVymazat
  3. Zmizelú a Poslední od tvé lásky :) asi najviac sa mi páčia tieto dve ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Než jsem tě poznala bych taky chtěla. :) Mě se zase Indigové kouzlo líbilo. Prostě Adrian je boží. :)

    OdpovědětVymazat
  5. No teda, krásné knihy :) Hvězdy nám nepřály je skvělá kniha (mimochodem, na film se šíleně těším!) a Hledání Aljašky si chci přečíst :) Z těchto knih mám na seznamu knih, které si chci přečíst, i Počátek, Jsem zlomená (nejdříve ale Jsem roztříštěná), Poslední dopis od tvé lásky a Zápisník jedné lásky.. Pak mám na seznamu asi dalších patnáct knih. No, mám co dělat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :) Doufám, že se ti Počátek bude líbit. :-) Sérii Jsem roztříštěná si určitě přečti! Zajímá mě tvůj názor na tuto sérii. :) Já osobně jsem hodně zvědavá na Zápisník jedné lásky, jelikož jsem ještě nic od Nicholase Sparkse nečetla. :) ...Jojo, můj seznam knih, které si chci přečíst, nemá konce. Takové ty "favority" mám napsané v sešitě - popsala jsem už asi 10 stran, ouha. :D

      Vymazat
  6. To je knih! :) Jsem zlomená chci :D :)

    OdpovědětVymazat
  7. Oo, knihy od Johna Greena ti opravdu závidím! :3

    OdpovědětVymazat
  8. Wow závidím ti Aljašku! Strašně moc! :) No dobře, závidím ti většinu, vážně hezké přírůstky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji! :) A na Aljašku se moc, moc těším! :-) Doufám, že bude stát za to!

      Vymazat
  9. Krásné knížky, tolik knih pohromadě, udělá vždy radost. Obzvlášť ten John Green no a o Zmizelé ani nemluvím, tu doporučuji všude kde můžu :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :) Ano, radost to udělá vždy. :-) Brzy se na Zmizelou vrhnu, moc se těším. :))

      Vymazat
  10. Samé skvělé knihy! Super. :-)... To si to čtení pak člověk užívá, když může číst tak úžasné knihy. :-).. A jak tak všude vidím tu Zmizelou, asi bych si ji taky měla konečně přečíst. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju! :-) A Zmizelou si přečti! Zajímá mě tvůj názor. :)

      Vymazat
  11. Básník v báglu... miluju tu sérii! :D Ale četla jsem bohužel jen 4 knížky, protože v knihovně jich víc nemáme :/ Zrovna dneska jsem si první díl půjčila znovu - asi po třetí :D Pěkné přírůstky! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, konečně někdo, kdo četl tuto sérii! Souhlasím s tebou, miluju tu sérii! ...Aha, tak to je škoda, ale pokud budeš mít někdy možnost si přečíst i další díly, tak do toho určitě běž! :) A díky! :)

      Vymazat

Děkuji za komentář! Jsem ráda za každou radu nebo názor. :)