čtvrtek 30. ledna 2014

Pod vlivem obálky (1)


Čtvrteční meme, které vytvořila Cathy z blogu Mezi nebem a peklem.

O co jde: Zveřejnit minimálně jednu obálku, které vás okouzlila. A většinou i donutila zapřemýšlet nad četbou dané knihy, ať už staré, nové, čtené, nečtené - prostě knihy, která vás svým vzhledem okouzlila.
17407748

THE LONGEST RIDE - Nicholas Sparks / Goodreads

Tato kniha od Nicholase Sparkse mě velmi zaujala svou obálkou. Z obálky doslova sálá pohoda a klid, je to jako pohlazení po duši. Úžasné. Sice mám radši velkoměsta, ale to neznamená, že i na obálkách knih se mi budou také líbit více. Občas je potřeba si od všeho odpočinou a vypadnout někam, kde je klid a nikdo vás neruší. Kéž bych mohla právě teď sedět na tom koni a za chvíli uhánět po polích daleko a daleko...
Dobrou zprávou pro mě je - i pro vás -, že kniha vyjde v češtině někdy v průběhu roku 2014 (tuším, že někdy v červnu nebo červenci).
Od spisovatele Nicholase Sparkse mám doma zatím nepřečtenou knihu Zápisník jedné lásky. Moc se na knihu těším.

A co na tuto obálku říkáte Vy?

8 komentářů:

  1. Nicholase Sparkse mám opravdu hodně ráda, je to skvělý spisovatel, zatím jsem od něj četla jen Milý Johne a Bezpečný přístav, ale hodlám si brzy přečíst něco dalšího... no a na jeho novinku se samozřejmě taky moc těším, obálka se mi líbí, myslím, že si to vystihla dobře... kniha bude určitě skvělá! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem zatím od Nicholase Sparkse nečetla nic. :) Milý Johne vypadá moc dobře, asi se do knihy v dohledné době pustím. :)

      Vymazat
  2. No musím sa priznať od Nicholas Sparks som nečítala ešte ani jednú knihu. Zato viem že z jej kníh je natočených mnoho filmov.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od něj také ještě nic nečetla. :) Jojo, filmů je vážně hodně. Po přečtení knihy Zápisník jedné lásky se chystám kouknout na film! :)

      Vymazat
  3. Od Nicholase Sparkse jsem zatím četla pouze Poslední píseň, ale tahl knížka vypadá dost dobře. Možná si ji přečtu. =)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, já jsem vlastně viděla zfilmovanou Poslední píseň! To je s Miley Cyrus, že? :) Film byl fajn, ale nic extra. :)

      Vymazat
    2. Obálka vypadá skvěle :) sice sama říkám "Nesuď knihu podle obalu." Ale sama to nedodržuju :D a tuhle bych si určitě vybrala, pokud bych ji někde viděla :)

      Vymazat
  4. Je krásná :) Moc se mi líbí.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! Jsem ráda za každou radu nebo názor. :)