sobota 18. října 2014

Rozbalování balíčků (7)


V tomto článku naleznete všechny potřebné informace k tomuto projektu. Budu moc ráda, když se zapojíte.

A máme tu další příspěvek do Rozbalování balíčků! Včera jsem si na poště vyzvedla jeden balík. Zkusíte uhádnout o jakou knihu se jedná? Dám vám pár nápověd. Tuto knihu napsal světoznámý spisovatel, který má na svém kontě hodně knih. Jedná se o druhé vydání této knihy. Tentokrát si knihu můžete pořídit v paperbackové verzi. Jo a abych nezapomněla - v kinech se momentálně promítá film na motivy této knihy. Tak co, už víte? :-)


A jdeme rozbalovat!









Máte rádi Nicholase Sparkse? A co říkáte na změnu názvu druhého vydání?

13 komentářů:

  1. Film jsem ještě neviděla, ale knihu už mám přečtenou. Já osobně styl jeho psaní moc nemusím, ale příběh je to moc dobrý, takže pokud máš Sparkse rádá, určitě se ti bude líbit. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Sparkse jsem zatím četla pouze Zápisník jedné lásky, což bylo spíše průměrnější, ale i tak oddechové a miloučké čtení. :-) Jsem moc zvědavá na tuhle knihu - pevně doufám, že mě nezklame. :-)

      Vymazat
  2. O knihe som ešte nepočula, každopádne vyzerá zaujímavo, obálka je pekná a páčia sa mi fotky, ktoré si urobila. Najmä ten záber na prvú kapitolu, taká umelecká fotka :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tuto knihu bych si chtěl přečíst. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nedávno jsem dočetla to první vydání a kniha se mi strašně moc líbila, snad se bude líbit i tobě :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to moc ráda slyším, že se ti tato kniha líbila! :-)

      Vymazat
  5. O téhle knížce už jsem slyšela od Rodaw a hrozně moc si ji chvi přečíst. Nejspíš si ji ale koupím jako To nejlepší z nás - ta obálka i název se mi líbí víc. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od sparkse jsem nic necetla stydim se. Mela bych to napravit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Knihu jsem ještě nečetla, ale víc se mi líbí název prvního vydání. A upřímně se mi moc to paperbackové vydání nelíbí :)
    Pěkné fotky. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mně se líbí styl psaní Sparkse a mám ho asi nejraději ze všech autorů :-) četla jsem od něj už asi 5knih (Zápisník jedné lásky, Noci v Rodanthe, Nezapomenutelná cesta, Milý Johne, Bezpečný přístav) a líbí se mi asi více obálka paperback. Dokonce mě to láká si ji pořídit podruhé :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! Jsem ráda za každou radu nebo názor. :)