úterý 6. srpna 2013

Moje knižní přírůstky (4)

Moje knižní přírůstky

RECENZNÍ VÝTISKY


Už hodně dlouhou dobu jsem pokukovala po knize Nebezpečná láska od české autorky Kateřiny Petrusové. Všude byly/jsou samé pochvalné recenze a blogeři vychvalovali tuto knihu do nebes. Že by to bylo opravdu něco tak dokonalého? Nakonec jsem se rozhodla, že napíšu nakladatelství Fragment o recenzní výtisk - moc děkuji. Udělala jsem dobře, že jsem si o ni napsala, protože kniha je vážně báječná! Momentálně ji mám rozečtenou.


KOUPENÉ KNIHY


Z Anglie jsem si přivezla druhý a třetí díl Vampýrské akademie – Frostbite, Shadow Kiss – a první díl slavné erotické trilogie Fifty Shades od E. L. James. Vampýrskou akademii už jsem tak nějak přečetla, angličtina je velmi jednoduchá. Fifty Shades of Grey má taktéž lehkou angličtinu (knihu jsem četla i v češtině). Všechny tři knihy mě vyšly opravdu levně. Nové sice nejsou, ale poškozené také ne.


Velké slevy na buxu jsem si nemohla nechat ujít. Jakmile jsem se dozvěděla, že mají knihu Banka těl - Mladší za pouhých 77 Kč, musela jsem si ji objednat. Je to totiž jedna z nejlepších dystopií, co jsem kdy četla. Je opravdu skvělá! Další dvě knihy jsou ze série Básník v báglu – Bojíš se, Margito? (#4), Blázniví donkichoti (#5) – od české spisovatelky Ivony Březinové. Tato série je moje srdcovka. Patra kamarádů cestuje po Česku, Slovensku, Španělsku a Irsku a objevují tajemství místních spisovatelů. Knihy jsou opravdu čtivé a zábavné a navíc mají pouhých 130 stran, takže si k nim stačí sednout na jeden večer. Myslím si, že to nebude čtení pro každého, ale mě knihy baví a to je hlavní, že? :)



KNIHY, KTERÉ JSEM DOSTALA

V červnu jsem měla narozeniny. A copak to znamená? Další knihy! Jako dárek jsem si vybrala dvě knihy, kterými jsou: Rudá jako rubín, Loď mězi hvězdami. Na obě knihy se neskutečně těším. Vypadají skvěle.



VYHRANÉ KNIHY

Tentokrát se mi poštěstilo vyhrát 2x. První knihou je BZRK, kterou jsem vyhrála na blogu u Fée. Druhou výhrou jsou knihy od TániDotkni se temnoty, Prokletí ohně, Hotel pro mou lásku. Ještě jednou moc děkuji! :)




VŠECHNY KNIHY POHROMADĚ:

12 komentářů:

  1. Úžasné kousky. :) Banku těl mám doma..:) Nebezpečnou lásku bych si chtěla přečíst.. :)))

    OdpovědětVymazat
  2. Loď mezi hvězdami a Rudá jako rubín sú úžasné príbehy, Prokletí ohně bolo také príjemné priemerné čítanie a Nebezpečnú lásku by som chcela aj ja :) Inak blahoželám ku všetkým knižným úlovkom!

    OdpovědětVymazat
  3. Skvělé úlovky :)
    Knihy od Ivony Březinové mám taky ráda - doma mám Bojíš se Margito?
    Velmi ráda bych si přečetla Loď mezi hvězdami a Nebezpečnou lásku. VA v angličtině bych taky brala :D ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Úžasné knihy, docela se mi líbí nápad přečíst si VA v angličtině, i když moje schopnosti jsou dost omezené, tak nením, nevím...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky:) VA v angličtině bys určitě zvládla. ;) Je to vážně celkem jednoduché a pro ty, co umí VA nazpaměť (jako já), to je ještě lehčí. :D Do jiných knih bych si ještě netroufla, protože bych se v nich naprosto ztrácela. :-)

      Vymazat
    2. Začínám o tom nápadu dost vážně uvažovat :-)

      Vymazat
    3. Jo, jen se do toho dej. ;-) A pak mi dej vědět, jak ti to šlo. :)

      Vymazat
  5. To je krásný komínek :D Loď mezi hvězdami je úžasná knížka, která má ještě lepší pokračování! Gratuluji k vyhraným knihám! Mimochodem BZRK vypadá vážně skvěle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky! :) Na Loď mezi hvězdami a BZRK se vážně těším! :-)

      Vymazat

Děkuji za komentář! Jsem ráda za každou radu nebo názor. :)