středa 25. prosince 2013

ANGLIE - FOTKY (1. část)


S tímhle článkem jsem se trochu zpozdila. Okay, zpozdila jsem se hodně. V Anglii jsem byla začátkem června. To máme přes půl roku. A navíc fotky jsem vám slíbila hned někdy po příjezdu z UK. Eh, sliby, chyby. No, s tím už nic neudělám, příště se jen budu snažit dodržet termín.
Články budou rozděleny na části, protože Vás nechci zahltit fotkami. V této části můžete trochu nahlédnout do srdce Londýna. :-) Rozhodla jsem se, že k fotkám vždycky něco připíšu.
Na závěr bych jen chtěla dodat, že fotky jsou mé a nechtěla bych, aby je kdokoli kamkoli kopíroval.
A pokud vás zajímá, co jsem si v Anglii koupila, koukněte se SEM.


Doufám, že se vám fotky budou líbit! :-)


Vyjížděli jsme brzy ráno, abychom mohli být celý den v Londýně. Bydleli jsme něco přes hodinu od Londýna. Jeli jsme vlakem. LONDÝNSKÉ VLAKOVÉ NÁDRAŽÍ je vážně obrovské. Několikrát jsme se ztratili, několikrát jsme šli špatně, pořád jsme se museli vracet, ale nakonec jsme se přeci jenom vymotali z těch davů lidí. Na následující fotce můžete vidět, jak nádraží vypadá zvenku.



Když jsme tedy konečně vyšli z nádraží, šli jsme k LONDON EYE. Cesta byla krátká, za minutku jsme tam byli. Byla to báječná podívaná. :)








Od London Eye už byl vidět z dálky přes řeku slavný BIG BEN.
Přešli jsme most a hned jsme tam byli.










Samozřejmě nesmím zapomenout na RED TELEPHONE. Během našeho celodenního výletu v Londýně jsme jich viděli opravdu velké množství. Tento je focen u Big Bena. 


8 komentářů:

  1. V anglii jsem byla letos v květnu, ty fotky jsou parádní! Londýn jsem viděla hlavně v noci, takže konečně vidím, jak vypadá London Eye ve dne. :D Byli jste i na nádraží King´s Cross?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju:) Wow, Londýn v noci! To bych si taky přála vidět! :) A s tím nádražím... já vůbec nemám ponětí, jak se to tam jmenovalo. :D Byli jsme sice i na jiném, ale vážně si už nevzpomenu. :(

      Vymazat
  2. Závisť :) Hrozne, hrozne moc by som chcela do Londýna :3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se ti to jednou splní! :) Je to vážně skvělý zážitek! :-)

      Vymazat
  3. Ty jo, závidím ti. :) V Londýně jsem byla před pěti lety a byl to můj nejúžasnější zážitek, doufám, že se tam podívám někdy ještě jednou! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím s tebou - byl to můj nejlepší zážitek! :) Já se tam chci jednou přestěhovat, i když nevím, jak bych zvládala to zkažené počasí. :D

      Vymazat
  4. Taky závidím :-D Do Londýna bych se chtěla hrozně moc podívat, tak snad to někdy vyjde! Jinak fotky jsou moc krásné!!! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě ti to vyjde. :-) Je to skvělý zážitek! :) A moc děkuji! ♥

      Vymazat

Děkuji za komentář! Jsem ráda za každou radu nebo názor. :)