sobota 23. ledna 2016

Rozbalování balíčků (13)


tomto článku naleznete všechny potřebné informace k tomuto projektu. Budu moc ráda, když se zapojíte.

Dnes mi přišel balíček, který mi opravdu udělal radost. Do knihy, která se uvnitř schovávala, se chci pustit hned po dočtení Hledání Aljašky. A jelikož mne u tohoto projektu začaly bavit hádanky, rozhodla jsem se, že i tentokrát tu pro vás jednu přichystám. Tak hurá do toho!

Jsem paperbacková kniha s bílo-červenou obálkou a lesklým nápisem. Nakladatelství, které mne vydalo, patří pod křídla Albatros Media. Jsem naprostá novinka. Je to pouze pár dní, co jsem spatřila světlo knižního světa. Můj název se skládá ze dvou slov. Aby těch dvojek nebylo málo, jsem druhý díl ze série. Má hlavní hrdinka není žádná křehotinka a dokáže se všemu nepříjemnému postavit čelem. Většina z vás už mne určitě odhalila, ale pro ty, co pořád tápou, dám poslední nápovědu. Patřím do žánru young-adult fantasy.





K poslední fotce bych chtěla dodat, že mne velmi překvapila zadní část knihy, která je celá nádherně červená. Ty, kteří nečetli první díl, bych chtěla upozornit na to, aby anotaci nečetli, jelikož se v ní vyskytují spoilery na předešlý díl.

9 komentářů:

  1. Nádherná knížka, nedivím se, že z ní máš takovou radost. :) Já pořád pokukuji po prvním dílu, ale urrčitě na něj dojde už brzy. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mne první díl až tolik neokouzlil, ale i tak se nemohu dočkat pokračování, jelikož jsem slyšela, že je mnohem lepší a akčnější! :)

      Vymazat
  2. Krásný přírůstek :) Jen poprvé vidím i zadní stranu obálky a překvapilo mě, jak je rudá :D

    OdpovědětVymazat
  3. Jé, mě by měla dojít snad zítra :-)

    OdpovědětVymazat
  4. Knížka vypadá skvěle,už ji taky mám doma. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Knihu mám objednanou a moc e na ni těším :) Obálka vypadá nádherně. První díl jsem ještě nečetla a jsem tomu ráda, protože bych to ráda spojila s druhým dílem a potom už jen chvilka a vyjde třetí díl :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! Jsem ráda za každou radu nebo názor. :)