sobota 19. října 2013

Info! :)

Ahoj, ahoj, ahoj!

Už celkem dlouho tu nebyl žádný informační článek, tak jsem si řekla, že jeden takový teď napíšu. Ze všeho nejdřív bych se vám všem chtěla hrozně moc omluvit za to, že blog už není tak aktivní a trochu ho zanedbávám. Hlavním důvodem je škola. Letos jsem nastoupila na gympl a učení mám víc než dost. Vážně teď nic nestíhám. Za týden ale budou podzimní prázdniny! A co to znamená? Víc času na knihy a blog! Yeah!
Včera (18. 10. 2013) jsem začala sledovat jeden naprosto skvělý seriál ~ Pretty Little Liars! Naprosto mě to pohltilo. Určitě si hodlám přečíst i knihy. :)
A na jaké články se můžete v blízké době snad těšit? Recenze knih Legenda a Chvíle před koncem (+ Počátek a Ukolébavka, které už snad brzy dočtu). Dále tu uvidíte Liebster Award - TAG, do kterého se zapojili už snad všichni z knižní blogosféry. Už dlouho chystám článek s fotkami z Anglie, ale fotek je opravdu hodně a asi to nějak budu muset rozdělit na více částí. A pokud někoho zajímá můj názor na knihu Jsem Zlomená, může si přečíst recenzi ZDE. :)

Mějte se krásně! Wer.

pretty little liars | via Tumblr

8 komentářů:

  1. Já blog taky celkem zanedbávám, škola je prostě zabiják času. Zvláště, když jsme obě na gymplu, že... Jo, ty fotky bych fakt brala! Už se těším až se do toho pustíš! :D))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jop, škola mi bere můj volný čas! :( :D A ty fotky budou snad co nejdříve, ale nic neslibuju. :D

      Vymazat
  2. Ta škola.. Jsem ve druháku a někdy mi připadá, že se toho tolik nemůžu naučit. :D Já ale naopak zaberu nejvíc, když nemám čas --> nechápu. :P Jiank Pretty Little Liars taky sleduju, mám je dokoukané, teďjenom nedočkavě čekám na halloweenský díl. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nojo, škola, to je kapitola sama o sobě. :D ... Já se těším až se prokoušu těmi všemi díly, abych se na halloweenský speciál taky mohla mrknout. :D

      Vymazat
  3. PLL som pozerala asi rok, videla som 3 série + 2 diely zo štvrtej série, kedy som si znechutene povedala, že na to kašlem, už to iba zbytočne naťahujú a motajú a už to nemá nijaký zmysel...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle seriály jsou hrozný žrout času, bohužel. Ano, natahují to a všechno se vyřeší až v posledních pár dílech poslední série. Uvažovala jsem o tom, jestli se na to mám vůbec začít dívat, když to natahují a natahují... Zkusila jsem to, což jsem asi dělat neměla - teď jsem se stala úplně závislou! :D No, snad mě to brzy přejde. :D

      Vymazat
  4. PLL sleduje skoro každý. V naší třídě tak polovina holek :D Já se občas kouknu, ale nijak závislá nejsem. Mou závislostí je spíš glee a 2 socky :D
    Jinak mě trochu děsí, jak všichni mluvíte o gymplu. Já se tam jednou chci vypravit...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, hodně lidí, co znám, sleduje PLL. :D Na Glee a 2 socky nekoukám, ale slyšela jsem o nich. :)
      A jinak gymplu se bát nemusíš. Sice je to trochu šok, protože těch úkolů a testů je vážně hodně, ale za pár měsíců si zvykneš. :)

      Vymazat

Děkuji za komentář! Jsem ráda za každou radu nebo názor. :)