čtvrtek 26. června 2014

Pod vlivem obálky (2)


Čtvrteční meme, které vytvořila Cathy z blogu Mezi nebem a peklem.

O co jde: Zveřejnit minimálně jednu obálku, které vás okouzlila. A většinou i donutila zapřemýšlet nad četbou dané knihy, ať už staré, nové, čtené, nečtené - prostě knihy, která vás svým vzhledem okouzlila.

THE AVERY SHAW EXPERIMENT - Kelly Oram / Goodreads

Ano, další anglická kniha! A navíc má na obálce periodickou soustavu prvků! A navíc je žlutá! Eh. S chemií si zrovna dvakrát nerozumím a žlutou barvu nemůžu vystát, ale tahle obálka je prostě úžasná. Když jsem ji poprvé viděla, moc se mi zalíbila a jelikož nemá ani 300 stran, uvažuji o jejím přečtení. Knihu napsala spisovatelka Kelly Oram, kterou má hodně čtenářů rádo. No, snad se ke knize někdy dostanu, ale v blízké době to asi nebude, i když teď budou prázdniny a volného času je víc než dost - mám doma totiž plno nepřečtených knih, které musím a chci přečíst.

Četli jste tuto knihu? Také se vám líbí její obálka?

10 komentářů:

  1. Obálka je rozhodně originální. :D Knihu jsem nečetla, vlastně jsem o ni ještě neslyšela, tohle je poprvé. :D Tak uvidíme.. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Obálka je hezká. Knížku jsem četla, je to takové milé a nenáročné čtení na víkend. Ale když má člověk náladu na něco takového, tak si to užije - aspoň já jsem si to užila:) A angličtina je opravdu jednoduchá, čte se to prakticky samo:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to velmi ráda slyším. :-) Já jsem zatím přečetla pouze tři knihy v angličtině a na těžší angličtinu si zatím netroufám. :-)

      Vymazat
  3. Aj mňa to celkom zaujalo, myslím, že je to celkom dobrá voľba na prvé čítanie po anglicky. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Obálka je zajímavá. Je jednoduchá a ta soustava prvků je fakt originální. Kdybych ji viděla někde na pultech, určitě bych si ji všimla a zaujala by mě. Potom už by rozhodla anotace. :D

    OdpovědětVymazat
  5. Obálka opravdu vypadá lákavě :)) Je originální, celkově žlutých knížek jsem moc zatím neviděla.

    OdpovědětVymazat
  6. Máš strašně hezký blog doufám že to tak daleko dotáhnu i já a můj blog :)

    OdpovědětVymazat
  7. Knížka je opravdu nádherná, ani se nedivím, že se ti zalíbila. Od Kelly Oram mám už pár knih doma...zatím nečtených (angličtina není má kámoška).. ale třeba k téhle jednou taky dojdu.. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tahle obálka je fakt super! :3

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář! Jsem ráda za každou radu nebo názor. :)