sobota 20. září 2014

GIVEAWAY - vyhlášení!


Nejprve bych chtěla poděkovat všem účastníkům soutěže. Zúčastnilo se vás krásných 72. Upřímně? Toto číslo jsem v žádném případě nečekala, a proto jsem za něj obrovsky ráda! Dále bych chtěla poděkovat těm, kteří mi zanechali v soutěžním formuláři či v komentářích pod článkem se soutěží nádherné vzkazy.

Než přejdeme k vyhlašování výherců, chtěla bych se vám omluvit za mou momentální blogovou neaktivitu. Mrzí mě to, ale slibuji, že se to zlepší! V zásobě mám několik článků. :-) A teď konec vykecávání - jdeme na vyhlašování!

Tramtadadá....

Knihu HON (ještě jednou děkuji nakladatelství Fragment za poskytnutí knihy do soutěže) získává:

Janča

(h.......a@gmail.com)



A druhou knihu DOTKNI SE TEMNOTY získává:

NikaRoovy

(bur...........nika@email.cz)



E-maily jsem již zaslala. Teď pouze čekám na odpovědi. :-) Pokud se do 72 hodin výherci neozvou, tak losuji nové.
Odpovědi na vaše otázky z formuláře:


Od Kiki: Která kniha tě přiměla číst?
  • Vždycky jsem četla ráda, ale od té doby, co jsem otevřela první díl Vampýrské akademie, jsem začala opravdu hodně a pořádně číst. :-)

Od Zee.: Proč sis vybrala zrovna vést blog o knihách? Myslíš, že to má budoucnost? :)
  • Když jsem byla mladší, vedla jsem si takové ty deníčkové blogy, kterých je plný celý internet. V roce 2012 jsem ale objevila sérii Vampýrská akademie (viz. předešlá otázka) a má záliba ve čtení se zvyšovala a zvyšovala. Zanedlouho jsem začala sledovat web Syki. Nakonec jsem si řekla, že to knižní blogování taktéž zkusím. A jestli to má budoucnost? Troufám (a doufám) si říct, že ano. :-)

Od -Danah: WOW, tvůj blog je super! (a neříkám to jenom jako planou lichotku:D) Můj dotaz?: Jaký máš názor na kvalitu knih napsaných českými spisovateli?
  • Moc, moc, moc Ti děkuji! :-) Jelikož jsem toho od českých spisovatelů mnoho nepřečetla, nemohu soudit. Ale Kateřinu Petrusovou a Ivonu Březinovou zbožňuji!

Od Karolíny Škubalové: Otázky víceméně žádné nemám :) Můžu ti jen říct že hrozně ráda čtu a ty máš úplně dokonalej blog !! :33 Mimochodem čteš trilogii Padesát odstínů... ? :) Jaký máš na to názor ? :)
  • Nejprve bych Ti moc ráda poděkovala! :-) Jinak trilogii Fifty Shades momentálně čtu. Už mi zbývá dočíst pouze poslední díl (Padesát odstínů svobody) - jsem cca v polovině. Tuto sérii bych zařadila spíše mezi ty průměrnější. Když se nudím, tak proč ne. Ale světový bestseller? To moc nechápu. :-) A rozhodně bych všechny knihy zkrátila.

3 komentáře:

Děkuji za komentář! Jsem ráda za každou radu nebo názor. :)